Piling facial

Dr. David Moriscot - medicina estètica

Píling Facial 20-30´

Sense baixa laboral

Sense anestèsia tòpica 

Durada de l’efecte:  3-4 mesos

Què és un píling? La paraula “peeling” significa exfoliar o descamar. S’utilitzen substàncies químiques, que aplicades sobre la pell aconsegueixen una renovació de les seves capes.

Quins efectes es poden obtenir? S’aconsegueix una millora de la textura, hidratació de la pell, s’eliminen imperfeccions i arrugues fines, ajuda a aconseguir un color uniforme i augmenta la lluminositat de la pell, aconseguint una pell rejovenida.

Quins productes s’utilitzen? Diferents àcids, entre els que destaquen el glicòlic, salicílic, tricloroacètic (TCA) o mandèlic com a més utilitzats. L’ús d’un a latre dependreà de l’efecte que es vol aconseguir, el problema a tractar, el tipus de pell o altres aspectes personal.

Cal prendre alguna precaució?  Abans de la realització del tractament es realizarà una visita amb el metge responsable. S’aconsella no utilitzar cremes ambàcid retinòic els 3-4 dies previs al tractament.

I el dia del tractament?  S’aplica l’àcid sobre la pell i es deixa actuar el temps necessari segons el resultat que es vol obtenir. Es neutralitza l’àcid i en alguns casos s’aplica una mascareta refrescant. Finalment es dona una pauta de tractament per realitzar a domicili durant els dies seguents.