Qui som

Qui som

Una mica d'història 


Els inicis  

El Centre  Medes va obrir les seves portes l’octubre del 2003 en un petit local de l’eixample de Figueres gràcies a la iniciativa del Dr. David Moriscot que feia uns mesos havia acabat l’especialització via MIR en medicina familiar i comunitària. Inicialment s’oferien visites de medicina general i servei de dietètica i nutrició, que complementaven els tractaments realitzats per 2 esteticistes.


Canvi d'orientació

L’interés per la Medicina Estètica va portar al Dr. Moriscot a la realització del Màster en Medicina i Cirurgia Estètica, i el novembre de 2004 es va adquirir un làser de depilació d’última generació que amb el temps s’ha convertit en un dels tractaments més valorats pels nostres pacients. L’any 2008 es va decidir orientar el centre cap als serveis mèdics, incorporant les especialitats de dermatologia i cardiologia i pediatria.  Durant els 3 anys següents s'amplià amb les especialitats de ginecologia, psicologia i fisioteràpia.


El gran salt

Va  ser el 2013 quan es va produir el gran salt qualitatiu amb l’inici del projecte de construcció de les actuals instal·lacions  en el local situat a la pujada del castell de Figueres, en una immillorable ubicació, just davant del Museu Dalí. El trasllat es realitzà el 17 de març de 2014, i ha permès l’ampliació d’especialitats mèdiques i quirúrgiques  fins a l’actualitat.  Les noves instal·lacions, de més de 750m quadrats compten amb 3 sales d’espera, servei de pediatria independent, ecografia, TAC, servei d’analítiques i quiròfan de cirurgia menor entre molts altres serveis. Actualment atenem pacients privats i tenim convenis de col·laboració amb la majoria de mútues de salut 

"Tots els nostres somnis es poden convertir en realitat si tenim la valentia de perseguir-los"
Walt Disney