centre mèdic medes
centre mèdic medes

Fotodepilació i depilació amb làser

La publicitat, l’interés per l’estètica i uns preus més atractius han fét que en els darrers anys es popularitzés la depilació amb làser i la fotodepilació, dos termes que sovint porten a confusió i que convé aclarir. Quan parlem de depilació amb làser ens referim a una energia monocromàtica, d’elevada intensitat. El tipus de láser més utilitzat (Alejandrita) actúa a nivell de la melanina del fol.licle pilós provocant la seva destrucció. En el cas de la fotodepilació amb llum pulsada, es tracta d’una làmpara que emet uns flaixos que actuen sobre el fol.licle pilós i estructures anexes debilitant-lo i en alguns casos destruint-lo.

 

Factors a tenir en compte:

  • el color del pèl, ja que un pèl fosc tindrà major quantitat de melanina i el tractament serà més efectiu.
  • el color de la pell, ja que una pell clara permet intensitats d’energia més elevades.
  • el fol.licle pilós segueix un cicle de creixement i la depilació només és efectiva en la primera fase de creixement o fase anàgena.
  • la zona del cos, ja que se sap que les millors zones per depilar són aixelles i engonals, seguit de cames on el número de pèls en fase anàgena és major, i el pèl sol ser més gruixut i fosc.
  • el temps necessarri entre sessions.
  • el sistema de depilació utilitzat prèviament.
  • el sexe i l’edat d’inici del tractament, ja que en els homes, una vegada finalitzat el creixement després de la pubertat, no apareixen nous pèls. En el cas de les dones existeixen diversos canvis hormonals durant la vida adulta, com per exemple l’embaràs, que poden fer aparèixer pèls nous. 

 

Quan més negre és un pèl, més gruixut i si està a aixelles o engonals major efectivitat. Per tal d’obtenir uns resultats satisfactoris és molt important seleccionar bé els paràmetres d’energia de l’aparell. Es requereixen energies altes des de la primera sessió, ja que la utilització d’energies més baixes pot fer que el pèl es debiliti, dificultant la seva eliminació. També és important deixar el temps suficient per què el pèl torni a crèixer, ja que si es fa una segona sessió abans de temps també es debilita el pèl.

 

 

CONTACTAR

Telèfon  972 675 000    

 

info@centremedes.com

 

 formulari de contacte

HORARI general

De dilluns a divendres de 08h a 20h

HORARI anàlisis

De dilluns a divendres de 08:00h a 10h

ON ESTEM

Pujada del castell, 39

17600 - Figueres

(Girona)

C​entre Mèdic autoritzat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Núm. Reg. E17760192