centre mèdic medes
centre mèdic medes

Decàleg de seguretat de la depilació làser

  1. Realitzar un historial clínic dels pacients per prevenir reaccions adverses o efectes secundaris no desitjats.
  2. Analitzar el tipus de pèl i pell, ja que la fotodepilació ha d’adaptar-se a les seves característiques.
  3. Informar sobre la tècnica que s’utilitzarà.
  4. El pacient ha de firmar un document de consentiment informat en el que declari estar degudament informat i autoritzi expressament la depilació.
  5. Conèixer els fàrmacs que s’està prenent el pacient, ja que alguns poden produir creixement del pèl, fotosensibilitat o reaccions fotoal.lèrgiques, fototòxiques i fotodinamitzants.
  6. Abstenirse de prendre el sol un mes abans del tractament, ja que l’aplicació del làser en pells bronzejades pot produir cremades.
  7. La depilació está absolutament contraindicada en pacients tractats amb àcid 13-cis-retinòic, fotosensibles, febre o infecció aguda.
  8. S’han de prendre precaucions especials en pacients que pateixen herpes recurrents, en personas de raça  negra o molt fosca i dones embaraçades o en situació de lactància.
  9. Normalment els efectes secundaris (envermelliment de la pell i petites inflamaciosn) són transitoris i intrascendents, i en menys de l’1% dels casos pot aparèixer foliculitis, hiperpigmentació, costres, púrpura, erosions, cicatrius, fotofobia, augment transitori de la pilositat o edema palpebral.
  10. Si el làser s’aplica accidentalment als ulls o en zones de la pell que no són les correctes pot ocasionar conjuntivitis, opacitat de la còrnea, dificultat per percebre els colors blau i verd, cremades i cicatrius.

CONTACTAR

Telèfon  972 675 000    

 

info@centremedes.com

 

 formulari de contacte

HORARI general

De dilluns a divendres de 08h a 20h

HORARI anàlisis

De dilluns a divendres de 08:15h a 10h

ON ESTEM

Pujada del castell, 39

17600 - Figueres

(Girona)

C​entre Mèdic autoritzat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Núm. Reg. E17760192