centre mèdic medes
centre mèdic medes

Com escollir un centre de depilació amb làser

La depilació amb làser ha d’estar realitzada per personal sanitari, preferentment mèdic, ja que treballa amb potències altes amb el risc que suposa la seva utilització per mans inexpertes. Aquest tipus d’aparells es solen trobar únicament en centres mèdics.

 

La fotodepilació es sol realitzar en centres d’estètica, perruqueries i els centres de fotodepilació tant populars els darrers anys. Els aparells són de menor potència, per què la llei així ho estableix, i habitualment són utilitzats per personal no sanitari. Com que la potència no és l’adequada, es realitzan sessions en intèrvals de temps més curts, provocant un debilitament del pèl, que acaba dificultant la seva eliminació permanent. Malgrat que habitualment el preu per sessió és inferior, el cost final del tractament acaba essent superior a la depilació amb làser.

 

A l’hora d’escollir un centre per realitzar el tractament és important valorar que el centre ens doni confiança, que disposi d’aparells d’efectivitat demostrada, que el tractament sigui realitzat per personal sanitari amb experiència, i no oblidar-se que una sessió barata amb un aparell de baixa potència acaba suposant un preu de tractament final més elevat.

CONTACTAR

Telèfon  972 675 000    

 

info@centremedes.com

 

 formulari de contacte

HORARI general

De dilluns a divendres de 08h a 20h

HORARI anàlisis

De dilluns a divendres de 08:00h a 10h

ON ESTEM

Pujada del castell, 39

17600 - Figueres

(Girona)

C​entre Mèdic autoritzat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Núm. Reg. E17760192