centre mèdic medes
centre mèdic medes

- El pèl després del tractament.

Després de la realització de cada tractament cal aplicar una crema reparadora. En el nostre centre recomanem l’ús d’aloe vera durant les primeres hores i dies. En alguns casos el metge pot recomanar l’ús d’un altre tipus de crema.

 

Durant les 2-3 setmanes posteriors al tractament, el pèl de la zona tractada caurà. Això pot donar la falsa sensació de que està creixent pèl i que n’hi ha més, ja que els pèls cremats són de color negre. Podem acelerar aquest procés a través d’una lleugera fricció amb un guant de crin. En el cas de que no es produeixi la caiguda del pèl, això pot ser degut a que els paràmetres utilitzats no han estat correctes, com per exemple utilitzar una energia més baixa del que correspondria. És per això que és recomanable realitzar la depilació en un centre mèdic, ja que només un metge pot utilitzar un equip làser d’alta potència com els utilitzats en depilació.

 

La caiguda de tots els pèls va seguida d’un període variable d’entre 4-8 setmanes segons la zona tractada, durant el qual no es detecta pèl a la zona. Quan el pèl que estava en fase de repós en el moment de la realització de la depilació s’activa, torna a aparèixer pèl a la zona, encara que en menor quantitat i és el moment de realitzar un nou tractament o sessió. El procés es va repetint periòdicament fins a la desaparició gairebé completa del pèl de la zona. Quan queden pocs pèls pot augmentar la dificultat per eliminar-los. En alguns casos es pot utilitzar la depilació elèctrica.

CONTACTAR

Telèfon  972 675 000    

 

info@centremedes.com

 

 formulari de contacte

HORARI general

De dilluns a divendres de 08h a 20h

HORARI anàlisis

De dilluns a divendres de 08:15h a 10h

ON ESTEM

Pujada del castell, 39

17600 - Figueres

(Girona)

C​entre Mèdic autoritzat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Núm. Reg. E17760192