centre mèdic medes
centre mèdic medes

Opinió experts en làser.

Experts de la SEME adverteixen que és fonamental que el làser mèdic sigui aplicat per un professional especialitzat.

Desde la Sociedad Española de Medicina Estética (SEME) adverteixen als consumidors de l’importància de que el tractament amb làser mèdic sigui aplicat per professionals mèdics ja que el láser és una técnica de gran potencia que si no te una aplicació correcta pot provocar cremades a la pell.El tractament de la depilació amb láser s’ha convertit en el tractament estrella en depilació ja que permet la desaparició del pèl de forma permanent i sense que la pell pateixi. L’eficàcia del seu resultat unit al fét de que cada vegada s’aplica en més centres, no sempre especialitzats, i a preus més assiquibles, ha provocat que 2 de cada 10 dones recorrin a aquesta tècnica com a mètode de depilació.

Per això, i davant la creixent demanda de les consultes per a sotmetre’s a a quest tipus de tractament, experts dde la SEME senyalen que és fonamental que el pacient acudeixi a un profesional mèdic i que coneixi en tot moment en què consisteix la técnica que se li aplicarà. A més és realitzi un historial mèdic del pacient per a preveure reaccions adverses o resultats no desitjats. L’usuari ha d’acudir sempre a un centre regulat on el personal empleat tingui la qualificació adequada, que disposi d’una assegurança de responsabilitat civil i que els seus tractaments s’apliquin amb productes autoritzats. Un láser mal aplicat pot tenir greus conseqüències com cremades a la pell. Si els làsers són de baixa potència són ineficaços. Per a ser resolutius han de ser d’alta potència i per aquesta raó , haurien de ser utilitzats per un metge, ja que aquest podrà resoldre un efecte secundari si es produeix. Lògicament al ser més potents tenen més riscos, encara que ben utilitzats ofereixen resultats espectaculars.

A més, la SEME recorda als usuaris que no és recomanable sotmetre’s a aquesta tècnica si s’exposaran al sol en el plaç d’un mes ja que el làser sobre les pells bronzejades pot provocar cremades a la pell.

CONTACTAR

Telèfon  972 675 000    

 

info@centremedes.com

 

 formulari de contacte

HORARI general

De dilluns a divendres de 08h a 20h

HORARI anàlisis

De dilluns a divendres de 08:00h a 10h

ON ESTEM

Pujada del castell, 39

17600 - Figueres

(Girona)

C​entre Mèdic autoritzat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Núm. Reg. E17760192