centre mèdic medes
centre mèdic medes

Experts en Medicina i Cirurgia Estètica

La Medicina Estètica inclou a quells tractaments que permeten millorar i/o mantenir l'aspecte físic, enlentint el procés d'envelliment, i que es realitzen a la consulta mèdica, sense necessitat de quiròfan, permetent una incorporació immediata a les activitats habituals.  

La Cirurgia Estètica permet la millora de l'aspecte físic gràcies a tractaments que es realitzen al quiròfan. En general, els temps de recuperació són curts, d'hores a pocs dies. El fét de disposar de quiròfan propi ens permet ser ràpids a l'hora de programar les intervencions sense ingrés, com són les blefaroplàsties, correcció de cicatrius, otoplàsties, liposuccions... En el cas de requerir ingrés, es realitzarà en una clínica acordada prèviament. 

ANALÍTIQUES

 

Nou servei d'anàlisis (sang, estudis genètics, proves especials, microbiologia, anatomia patològica...)

 

*De dilluns a divendres de 8:15h a 10h 

Qui som

Persones al servei de persones. Un equip de professionals acreditats i amb una àmplia experiència que treballem conjuntament per poder-te oferir la millor assistència, amb la màxima qualitat.

 

Més de 700 metres quadrats amb 12 consultes, sala de tractaments làser, sala d'ecografia, 3 sales d'espera i àrea quirúrgica amb quiròfan de cirurgia menor i zona de recuperació.

CONTACTAR

Telèfon  972 675 000    

 

info@centremedes.com

 

 formulari de contacte

HORARI general

De dilluns a divendres de 08h a 20h

HORARI anàlisis

De dilluns a divendres de 08:00h a 10h

ON ESTEM

Pujada del castell, 39

17600 - Figueres

(Girona)

C​entre Mèdic autoritzat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Núm. Reg. E17760192